• Consafe Logistics
    International markedsaktør inden for it til forsyningskæder

Om os

Din partner til supply chain execution


Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af supply chain it og tilfører konkurrencefordele for supply chain intensive virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til produktion, lager, transport, levering og butikker. Vores ekspertise inden for supply chain execution it er unik, og vores konkurrencedygtige portefølje af software, hardware og services skaber konkurrencefordele for kunderne i deres marked.

Forbedring af dine præstationer – det er vores garanti!

Vi skaber merværdier via optimering af supply chain præstationer, og vi gør det med passion. Vores portefølje indeholder globalt anvendte løsninger som: Astro WMS, Sattmate WCS, EM.Warehouse, EM.Distribution og Extend MES. Vi tilbyder en bred vifte af hardware løsninger, der matcher alle miljøer og opgaver, fra vores egne mærker til verdensførende leverandører af hardware. Inden for services tilbyder vi en pallette af foranalyser samt support- og vedligeholdelsesserviceydelser, der er relateret til dine løsninger. Vi tror på livslang support og lader ikke vores kunder i stikken. Gennem kombinationen af 35 års erfaring og den seneste teknologi hjælper vi dig med at tackle forretningsudfordringer – hvor som helst og når som helst.

Vi skaber rigtige resultater og holder, hvad vi lover

Vores unikke forståelse for vores kunders værdikæde hjælper os til at udvikle de rigtige løsninger, der kan maksimere profit. Det gør vi for kunder i mere end 30 lande over hele verden gennem vores afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien. Vores referencer repræsenterer virksomheder fra mange stærke industrisegmenter som automotive, industriel detail, grossister, fødevarer/læskedrikke, 3PL, transport & logistik etc.

Consafe Logistics Group er ejet af JCE Group AB, som har hovedkvarter i Göteborg, Sverige. JCE Group beskæftiger cirka 10.000 ansatte og opererer i Brasilien, Chile, Kina, Danmark, Tyskland, Litauen, Mexico, Holland, Norge, Polen, Sverige, Storbritannien og USA.

InfographicClick to see how we provide you with a competitive advantage worldwide.
Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.