Mobile Applications

Mobile applikationer handler om forretningsværdi

"Det handler om at levere forretningsværdi til kunder og sikre fremtidsrettede leverancer. Det er vigtigt at have en konsistent strategi for mobilitet. Nyere forskning af IDC viser, at de fleste virksomheder har anvendt tre mobile applikationer og har to på vej. Konsistens vil hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af at gå den mobile vej", siger Victor Surpaceanu, produktchef, Consafe Mobility.

Adgang hvor-som-helst og når-som-helst til data i forsyningskæden vil give højere produktivitet, kortere gennemløbstider, færre fejl og bedre kundeservice. Tilsætter man større effektivitet og indtjening, mens der samtidig fjernes tidskrævende papirarbejde, så er der mange gode grunde til at arbejde med mobile enheder.

Frihed

Mobile applikationer og services giver mulighed for værktøjer til brug for beslutningsprocesser i hele forsyningskæden. Salgspersonalet i marken får adgang til lagerstatus og priser, når de er på farten, og chauffører kan få data om produkter og optimale ruter, som betyder, at chauffører bliver et nyt salgsled, mens lederne for bilflåden og logistik kan kontrollere de samlede ressourcer, mens de pendler til arbejde.

Mens mulighederne for mobilitet er uendelige i en industri, som er i dens spæde begyndelse, så er der adskillige applikationer, der allerede i dag genererer indtægter. Det indbefatter alle typer målinger samt overvågning af KPI ’er og nøgletal. Tidligere blev data indsamlet i en computer, der var begrænset på grund af den fysiske placering, hvorimod det i dag er muligt at levere kritisk data på en udstyrsuafhængig måde til enhver PC, tablet eller smartphone.

 

Bliv mere produktiv

Fordelene ved mobile applikationer er indlysende. De spænder fra komplet kontrol over lageret til hjælp til beslutningstagen og muligheden for at rapportere omkostninger, uanset hvor man befinder sig. Mobilitet giver store fordele for hele organisationen lige fra individuelle brugere til kunder, partnere og underleverandører. Alle får fordele ud af en bedre opfølgning og åben tilgang til informationer.

"Det handler om at optimere processer, at kunne gøre mere med det mandskab, som du har eller at kunne reducere ressourcer og stadig kunne opnå de samme resultater", siger Victor Surpaceanu, Produktmanager, Consafe Mobility.

"Det er en let måde at reducere ikke produktiv tid og fejl specielt på områderne for transport og distribution". Victor nævner realtids turændringer, navigation til bestemmelsessteder, miljøvenlig brændstofforbrug, tidsbesparelser og styring af faktiske leveringer som områder, der let kan gøres betydeligt bedre med mobile enheder.

"Mobile enheder automatiserer processer. Det er let at prioritere og udføre opgaver, afslutte dem og sende fakturaen", siger Victor. "En mobil enhed fjerner al arbejde med kuglepen og papir ved at reducere ni delprocesser til tre. Som et eksempel kan nævnes at der nu kan udføres otte ordrer i stedet for fem."


Hele applikationsområder kan blive mobile

ConsafeMobility har leveret innovative mobile løsninger siden 1990 og tilbyder applikationer til ethvert område af forsyningskæden inklusiv salg og marketing, arbejdsfunktioner, logistik, service i marken og samarbejde med kunder. De mobile løsninger supporterer processer som medarbejder rapporteringssystemer, værktøjskasse til ledere og adgang til portaler. ConsafeMobility’s applikationer gavner mange områder af forretningen inklusive:

 

Salg og marketing

Disse applikationer giver total kontrol over adskillige kritiske processer i din forretning. De er tilpasset, så de kan indgå i et bredt spektrum af forretningsområder på alle niveauer fra topledelse til vedligeholdelse af faciliteter. Nøgleområder inkluderer:

 • Kundehistorik såsom købshistorik, mængder og handelsværdi.
 • Nyeste prisliste, kampagner og lagerstatus.
 • Registrerer ordrer med det samme.
 • Opdaterer aktiviteter undervejs såsom antallet af besøg, varighed, bevægelighed, præstationer, tid på landevejen, distance og mere.

 

 

Drift

Disse applikationer sikrer kvalitet til drifts- og kvalitetsteams. Nøgleområder inkluderer:

 • Et komplet og korrekt overblik over indgående opgaver.
 • Realtids forbindelse til checklister og instruktioner for kvalitetsopfølgning.
 • Dokumentationsopgaver og aktiviteter på stedet inklusiv relevant scannet eller fotograferet information.
 • Adgang til information vedrørende tilgængelige ressourcer.

 


Logistik

Disse applikationer sikrer kommunikation alle steder hele tiden. Nøgleområder inkluderer:

 • Ændringer i arbejdsgange, ændringer i prioriteringer af kunder.
 • Navigationsværktøjer, positions- og zoneopgivelser, ISA funktionalitet.
 • Styring af levering incl. adresser, tid og signatur.
 • Lokalisere flåden og overvåge adfærd.
 • Online adgang til systemer tillader personale at levere værdiskabende service.

 

 

Forretningsledelse og administration

Her får man glæde af fuld kontrol hele tiden på følgende områder:

 • Hurtig adgang til betjening af overvågning af KPI’er samt status for arbejdsprocesser, undtagelser og afvigelser.
 • Efterspørgsler, godkendelser og rapporter fra mobile medarbejdere.
 • Giver adgang til virksomhedsportaler for essentiel information og vidensdeling.

 

 

 

2012-09-28
Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.