Dan Cargo

Dan Cargo køber branchetilpasset lagerstyrings-it af Consafe Logistics

Lagerstyringssystemet (WMS, warehouse management system) skal gøre Dan Cargo i stand til at servicere sine mange forskellige kunder endnu bedre. Forventningen er, at systemet både skal åbne for nye services og muligheder, øge effektivitet og kvalitet samt reducere omkostninger.

Dan Cargo har indgået en aftale med Consafe Logistics A/S om implementering af en branchetilpasset udgave af warehouse management systemet Astro WMS, som dækker 3PL-kunders særlige behov. Systemet skal holde styr på Dan Cargos mange forskellige kunders varer på en effektiv og intelligent måde.

Astro WMS vil gøre Dan Cargo bedre i stand til at optimere hver enkelt kundes lagerhåndtering. Det er ikke så enkelt, som det måske lyder, idet der er stor forskel på, om en kunde kun håndterer helpaller eller en kunde har behov for avancerede pluk til og fra mange forskellige bæreenheder som helpaller, halvpaller, kasser, kartoner etc.

Systemet understøtter også fakturering af kunderne ud fra hver enkelt kundes aftale og de håndteringer samt services, Dan Cargo leverer. Det giver Dan Cargo betydelige besparelser i administrationen af fakturering af serviceydelser til de enkelte kunder.

Systemet indeholder også:

  • Et KPI-modul (key performance indicators, målstyringssystem), der præsenterer aftalte KPI’er over lagerdriften, så kunden til enhver tid har indblik i kvaliteten.
  • En kundeportal hvor kunderne kan lægge ordrer og følge op på ordrer, faktureringsgrundlag og KPI’er.
Parterne forventer, at implementere systemet på Dan Cargos norske og svenske logistikcentre i november 2012, herefter følger implementering i Dan Cargos afdeling Taulov.
2014-06-17
Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.