Carlsberg vælger Consafe Logistics til at levere mobile logistikløsninger

Carlsberg Group, der er en af verdens førende bryggerier med en stor portefølje af brands inden for øl og andre drikkevarer, har indgået aftale med Consafe Logistics om at levere en ny mobil logistikløsning. Løsningen er målrettet distributionsopgaver og klæder Carlsberg på til at have total kontrol over deres DSD netværk (Direct Store Delivery) fra ordre til levering.

Projektet omfatter 1500 brugere i seks europæiske lande. Mobile løsninger forenkler og støtter chaufførers daglige opgaver og åbner for nye funktionsmuligheder for chauffører som f.eks. salgsaktiviteter.

"Vi ledte efter en løsning, der kunne reducere time-to-market i vores DSD netværk. Vi forventer at kunne drage nytte af en standardløsning i hele distributionsnetværket og ikke mindst at kunne forbedre produktiviteten ved at undgå papirarbejde og i stedet automatisere arbejdsprocesser. Vi er i stand til at måle distributionsflowet og tage hånd om afvigelser og uhensigtsmæssige hændelser med det samme", siger Claus Jensen, udviklingskonsulent, Logistics Core team, Carlsberg.

calsbergConsafe Logistics har udviklet et koncept, der viser, hvordan mobile løsninger helt konkret understøtter udvalgte dele af Carlsbergs forretning. Consafe Logistics anvender ofte denne fremgangsmåde, fordi det giver kunder en hands-on og visuel indsigt i, hvordan mobile løsninger kan fremme mobiliteten i forsyningskæden.

Carlsberg valgte en cloud-baseret SaaS løsning med integrerede cloud services. Consafe Logistics udvikler deres mobile løsninger på platformen Antenna AMP, som bliver fremhævet af Gartner som den førende platform inden for Mobile Enterprise Applications Platforme (MEAP).

"Vi reducerer den interne administration og serviceniveauet ved at bruge en SaaS løsning. Vi forventer en lavere TCO (Total Cost of Ownership) ved at benytte Antenna mobilplatformen integreret med vores SAP ERP system", siger Claus Jensen.

"Det glæder os meget, at Carlsberg har valgt vores mobile løsning til deres distributionsnetværk. Vores erfaring inden for mobile forsyningskæder giver vores kunder et godt fundament i forhold til at skulle udvikle deres mobile strategi. I kombination med en fremtidssikker platform med tilhørende applikationer er der basis for succesfulde løsninger. I dag strækker vores samarbejde med Carlsberg sig over flere forskellig områder af forsyningskæden og vi ser frem til at levere endnu et succesfuldt projekt”" siger Mikael Holmqvist, markedsdirektør, Consafe Logistics.

Projektet er igangsat og vil blive implementeret i 2014.

2013-02-27

Om Carlsberg Group

Carlsberg Group er en af verdens førende bryggerier i verden med en stor portefølje af brands inden for øl og andre drikkevarer. Flagskibet – Carlsberg - er et af de bedst kendte brands i verden, og brands som Baltika, Carlsberg og Tuborg tilhører top seks i Europa. Mere end 41.000 mennesker arbejder for Carlsberg Group, og produkterne sælges på mere end 150 markeder. I 2012 solgte Carlsberg Group cirka 114 millioner hektolitre øl.
www.carlsberg.com

More about Consafe Logistics

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører inden for løsninger til forsyningskædedrift til kunder, der søger bedre konkurrenceevne. Vi udvikler, implementerer og supporterer med komplette løsninger til produktion, lager, transport, forsendelse, software, hardware og service til hele forsyningskæden. Det er kombinationen af 35 års erfaring og det nyeste teknologi, som vi sætter i spil for altid og overalt at kunne hjælpe vores kunder til at møde forretningsudfordringer. Vi har kunder i mere end 30 lande over hele verden og arbejder fra salgskontorer i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og UK.
www.consafelogistics.com

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.