PURUS vælger Consafe Logistics til at forbedre effektiviteten på sit centrallager

Det er slut med papir og kuglepenne på Purus’ centrallager i Ystad, Sverige. Virksomheden implementerer i øjeblikket et system, der skal understøtte skanning og mærkning i alle faser og på alle produktniveauer.

Purus Gruppen er en af de førende aktører inden fro produktion af sanitære produkter til badeværelser og køkkener. Gruppen opererer inden for fire produktområder: Gulvdræn, indendørs drænsystemer, sanitære produkter i rustfrit stål og fittings i rustfrit stål.

Purus implementerer sammen med Consafe Logistics Extend MES (Manufacturing Execution System) for at løfte effektiviteten på sit centrallager i Ystad. Extend MES bliver integreret med virksomhedens ERP-system Microsoft Dynamics (AX 2012) for at skabe total kontrol og transparens i virksomhedens daglige processer.

Purus opererer i dag med kuglepen og papir i lagerstyringen, hvilket gør processerne sårbare over for plukfejl og lange gennemløbstider. Virksomheden ønsker at strømline sin drift, undgå dobbeltarbejde og reducere spildtid fx i kraft af modtagelse af plukordrer via computer i stedet for papir.

Patrik Bergstrom

Patrik Bergström

Det første trin er at forbedre effektiviteten for centrallagerets interne vareflow ved at indføre skannings og mærkningsløsninger i alle faser og på alle produktniveauer. Indførelsen af håndholdte og truckmonterede terminaler vil sikre en øjeblikkelig forbedring af støtten til medarbejderne.

"Consafe Logistics kom med stærke anbefalinger fra andre virksomheder, som anvender Microsoft Dynamics som deres ERP, det var en af årsagerne til, at vi valgte dem som samarbejdspartner. En anden årsag var deres mangeårige erfaring med at indføre computerstøttet drift med en etableret løsning som Extend. Vi forventer, at investeringen vil betale sig selv hjem på kort tid, eftersom vi fra dag 1 vil spare en masse tid på hver eneste plukordre", fortæller Patrik Bergström, projektleder hos Purus.

"Vi er begejstrede for, at Purus har valgt Consafe Logistics som samarbejdspartner, og vi ser frem til at levere en løsning, der vil støtte deres drift mange år frem i tiden. Vores omfattende erfaring med systemer, der støtter lager- og produktionsprocesser, er en stor fordel i et projekt af denne type; vi ved, hvad der virker og hvad, der ikke virker", fortæller Richard Sandell, salgschef for Consafe Logistics.

Løsningen danner en strategisk platform for Purus og har mange fordele for både lager og produktion. Løsningen tilbyder funktionalitet, der let kan implementeres på mange af virksomhedens andre lokationer.

For more information please contact:
Contact Consafe Logistics
contactus@consafelogistics.com

2013-12-19

Om Purus

Purus er en innovativ, familieejet virksomhed inden for HVAC-industrien (heating, ventilation and air conditioning) og er en af Skandinaviens førende aktører inden for produktion af sanitære produkter til badeværelser og køkkener. Virksomheden omsætter for 500 millioner SEK, beskæftiger 200 medarbejdere og har hovedkvarter i Ystad. Purus’ koncept er at holde kunden i fokus med henblik på at udvikle, producere og markedsføre en omfattende portefølje af pålidelige, innovative og funktionelle produkter af høj kvalitet, der er målrettet nicheområderne i det sanitære marked. Produkterne bliver fremstillet i Sverige, og virksomheden har salgsselskaber i den nordiske region og England. Purus markedsfører dele af sine produktportefølje under mærkenavnet Maxiflex i Danmark og Joti i Norge. Gruppen omfatter også de uafhængige virksomheder Joppa og Unidrain, se mere på www.purus.se

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.