Zealand Care indgår kontrakt om implementering af mobil it-løsning til transport- og lagerstyring

Zealand Care, som siden 1996 har serviceret kommuner med håndtering, vedligeholdelse og distribution af hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, har indgået kontrakt med ConsafeMobilty, der en del af Consafe Logistics, om levering af mobile it-løsning baseret på den nyeste Antenna Software mobile platform AMP Chroma.

zealandLøsningen skal både hjælpe Zealands kombinerede chauffører og serviceteknikere samt lagermedarbejdere til at udføre deres opgaver på en nemmere, hurtigere og smartere måde. Zealand Care har 35 egne lastbiler og cirka 35 serviceteknikere, der installerer og servicerer hjælpemidlerne ude hos brugerne. ”Vi er begejstrede for at levere en total løsning til Zealand Care, der både understøtter virksomhedens transport, logistik og service”, fortæller salgschef Henrik Nielsen.

Contact Consafe Logistics
contactus@consafelogistics.com

Om Zealand Care

Zealand Care har siden 1996 serviceret kommuner med håndtering, vedligeholdelse og distribution af hjælpemidler til ældre og handicappede borgere.
I dag servicerer vi 4 sygehuse, 17 kommuner og ca. 950.000 borgere med hjælpemidler.
Derudover har vi designet og udviklet et it-administrationssystem, Zealand Care hjælpemiddelsystem, som 14 kommuner i dag benytter til styring af deres hjælpemiddelområde.
Vi samarbejder med en lang række underleverandører, og kan derfor levere stort set alle hjælpemidler på det danske marked.

Zealand Care hjælpemiddel servicecentre
Zealand Care har et netværk af moderne servicecentre, som dækker det meste af landet. De 4 større regionscentre og 3 mindre lokalcentre er alle opbygget efter principper, som sikrer effektive og overskuelige arbejdsgange, samtidig med at et godt arbejdsmiljø er i fokus.

Vi varetager alt fra indkøb af hjælpemidler til effektiv administration og omsorgsfuld service ude hos borgeren
Zealand Care er den samarbejdspartner, der har mest erfaring i at løse forskellige behov og akutte problemstillinger inden for hjælpemiddelområdet.
www.zealandcare.dk

2012-04-24
Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.