Industry picture

Biotek-, kemisk og lægemiddelindustri

Lavere omkostninger, bedre omskiftelighed og hurtigere lancering på markedet - kombineret med sikkerhed for overholdelse af ofte ret komplekse myndighedskrav - det beskriver bedst de udfordringer lægemiddelindustrien står over for i dag. Sporbarhed og en stærk lager- og logistikhåndtering er forudsætningen for konkurrencekraft. Det gælder ikke mindst for virksomheder inden for bioteknologi, kemiske produkter og lægemidler.

For disse aktører er leveringspræcision og evnen til at kunne leve op til kundens krav to faktorer, der spiller en afgørende rolle. Al håndtering af temperaturfølsomt gods og f.eks. produkter med begrænset holdbarhed skal fungere optimalt, samtidig med at processen skal være omkostningseffektiv.

Vores løsninger understøtter din supply chain-proces lige fra produktion til lager og tilbyder den funktionalitet, der skal til for at tilgodese virksomhedernes skiftende behov og krav i forhold til driften af deres virksomhed.  De kan skræddersys, så de understøtter dine forskellige driftsbehov ved hjælp af præcis de moduler, du har brug for.

Hvis der er tale om produktionsrapportering, lagerhåndtering, tage telefoner, RFID, direkte salg/e-handel eller patientlevering - så løser vores løsninger opgaverne og sørger for kontrol og transparens gennem hele processen.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.