Industry picture

Hurtigt omsættelige forbrugsgoder (FMCG)

Effektive løsninger til store varemængder

FMCG-virksomheder kan opnå store besparelser gennem hele leverancekæden, hvis de anvender papirløst pluk, forbedret sporbarhed, bedre genopfyldning og automatisering af lageret. Vores løsninger inkluderer et modulopbygget WMS, mobile løsninger til varehåndtering fra ekspedition til levering og stemmeterminaler for øget produktivitet og leverancepræcision.

Store mængder og lave omkostninger - vores løsning hjælper dig hele vejen igennem og giver afkast på investeringen. Vores TMS- og Mobility-løsninger til levering og lager sørger for at dine produkter når frem til kunden i rette tid og til rette sted.

Vi har stået for transport og installation af hardwareløsninger i krævende miljøer gennem 25 år giver, hvilket vidner om vores pålidelighed og erfaring.  Vi ved, hvordan man vælger de bedste produkter og løsninger til din virksomhed, og vi ved, hvordan man håndterer og vedligeholder dem i mange år fremover.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.