Industry picture

Fødevarer og læskedrikke

Løsninger, der opfylder krav til sporbarhed

Vores portefølje inden for supply chain-løsninger øger processikkerhed og imødekommer strenge krav til sporbarhed for virksomheder inden for fødevarer og læskedrikke. Alle virksomheder inden for levnedsmiddelindustrien er velbekendte med myndighedernes og kundernes krav til kvalitet og sikkerhed. Det spiller en vigtig rolle for centrale planlægningsudfordringer, som f.eks. krav til friskhed, udløbsdato og temperatur. Consafe Logistics Manufacturing Execution Systems, Warehouse Management System og Mobile Delivery Applications har den funktionalitet, som understøtter arbejdet med at opfylde disse krav.  Vi har kunder i levnedsmiddelindustrien, og i kraft af vores ekspertise bidrager vi til øget effektivitet og en mere rentabel forsyningskæde.

Extend MES og Astro WMS anvendes af både producerende og distribuerende virksomheder med eller uden egne butikker. Løsningerne omfatter produktionsrapportering, centrallagersimuleringer og FIFO-procedurer (først ind - først ud). Resultatet er lavere omkostninger, højere hastighed på ordreopfyldelsen og forbedringer af serviceniveauer.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.