Manufacturing

Industriel produktion

Supply chain tilfører værdi til industrielle produktionsvirksomheder

Du har behov for fuld kontrol og optimal effektivitet på alle niveauer for at fastholde lønsomheden i hele produktionskæden. Konkurrencen fra lande med f.eks. lavere lønomkostninger er utrolig svær, og en proces, der skaber mere værdi, end den koster i ressourcer, en utrolig vigtig konkurrencefordel. Det er årsagen til, at mange produktionsvirksomheder er kunder hos os. At optimere virksomheden og investere i den rette MES eller WMS er af største vigtighed for succes både nationalt og internationalt.

Vores manufacturing execution- og warehouse management-løsninger gør det muligt for dig hele tiden at overvåge processerne og forbedre alle dimensioner i din virksomhed, så du kan producere flere produkter med færre ressourcer. Det er fordi, det er lige så vigtigt at have fuld kontrol over råvarelageret som at have fuld kontrol over alle færdigvarerne. Det kalder vi vellykket optimering af alle led i forsyningskæden.

Når varerne skal sendes til kunden, hjælper vores TMS- og Mobility-løsninger til levering og lager dig hele vejen igennem.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.