Industry picture

Papir-, plast- og emballageindustrien

Højere distributionseffektivitet med vores løsninger

Papir-, plast- og emballageindustrien står over for meget store udfordringer i forhold til udvikling af nye emballagematerialer, som beskytter levnedsmidler eller andre varer,  hele vejen igennem forsyningskæden, samtidig med at de er genindvindelige, komposterbare, produceret ved hjælp af fornybare energikilder eller sågar spiselige. Det afgørende i logistikhåndteringen inden for denne industri er høj distributionseffektivitet og effektiv økonomisk anvendelse af råmaterialer. Det og en høj grad af miljøvenlighed.

Vores supply chain-løsninger støtter i dag succesrige papirproducenter, skandinaviske mestre inden for metalemballage og en af verdens førende producenter af plastemballageløsninger. Vi står også klar til at hjælpe din virksomhed med at optimere produktions-, lager- og leveringsprocesser.

Vi hjælper virksomheder med at opnå fuld kontrol over lagerprocesser, der reducerer lager- og transportomkostninger. På den måde opnår vi en win-win effekt, hvor det rette MES, WMS eller TMS både fører til mere effektive processer, lavere lageromkostninger og mindre miljøbelastning.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.