Industry picture

Detailhandlen

SCE-løsninger letter arbejdet både på lageret og i butikken

Lagerhåndtering med optimale papirløse plukrutiner, forbedret sporbarhed, bedre påfyldningsrutiner og regler for påfyldning af varer på butikshylderne kan føre til store besparelser for virksomheder inden for detailhandlen. En supply chain eksekvering i verdensklasse skaber helt enkelt den absolut største værdi i kampen om kunderne. Et væsentlig konkurrencefaktor er lige nøjagtigt et stærkt WMS og velfungerende lagerhåndtering.

Vores modulopbyggede WMS og vores Mobility-løsninger til levering og lager hjælper virksomheder til at forbedre leveringstiderne og minimere administrationen. Det understøtter alle lagerets processer fra varemodtagelse til forsendelse under transport og til lageret. Det er selvfølgelig dine unikke behov, der afgør, hvad den bedste løsninger er for jer. Er det f.eks. vigtigst at være effektiv i plukkeprocessen, eller er det vigtigere, at det er nemt at plukke fra leverancen ude i butikken? Hos os behøver du ikke vælge - vi leverer ROI ved begge.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.