Industry picture

Serviceindustrien

Øg omsætningen med Mobility-løsninger, der passer til dit personale

Serviceindustrien og Field Service har helt specielle supply chain-behov. Med de korrekte informationer, såsom adgang til servicehistorik og instruktioner, kan du reducere den tid, der bruges på diagnosticering, og få problemet hurtigere løst. Materialer og varelageret skal være nemt tilgængeligt og opdateret med de rette mængder på rette tidspunkt. Ved at anvende det rette Field Service-løsning kan du lette papirarbejdet og tilbyde personalet statusopdateringer i realtid.  Planlæg og diriger dine teknikere mere effektivt, og brug mere tid på kunderne, og mindre tid på vejen.

Optimering af service og omsætning

Med vores Mobility-løsninger til levering og lager kan du mindske faktureringsfejl, når fragtmændene kan indhente underskrifter, tage billeder for at dokumentere beskadigelse, ekspedere returvarer og lukke ordrer på stedet for at sikre mere præcis og hurtigere fakturering.

Ved at anvende en førsteklasses Mobility-løsning reducerer du både dine brændstof- og lønomkostninger og øger omsætningen ved at åbne op for opsalgs- og krydssalgsmuligheder med hurtigere service- og salgssamarbejde.

Handheld computers, scanner, printers and so much more. Click here >>

podcas universe button

webinar archiwe button

Read our cases

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.