• delivery
    MOBILITY DELIVERS TO YOUR BUSINESS

Mobile leveringsapplikationer – håndtering af varedistributionen

Mobilitet gør det muligt for dig at kommunikere, når du er på farten, og optimere distributionen og transporten med præcis information på rette sted og tidspunkt.

distributionMed hver levering følger der en bunke papirer. Der er ingen tvivl om, at der er brug for informationen, men er der brug for alle papirformularerne? Hvad hvis man kunne undgå papiret og lade informationen flyde gennem digitale kanaler?

For hvert dokument, der ikke skal underskrives, er der et dokument mindre, der kan gå tabt. Spar tid og ressourcer, og nedbring antallet af fejl. Digitaliser det nuværende papirspor, og lad informationen bevæge sig hurtigere frem og tilbage gennem forsyningskæden, samtidig med at de højeste krav til sporbarhed opfyldes.

Den traditionelle håndtering af varestrømmen, emballagegenbrug osv. suppleres i dag med mange tillægstjenester inden for moderne transport og distribution.

Ud over værktøjer til kørselsoptimering og opgavehåndtering kan mobile applikationer understøtte aktiviteter, der ligger uden for kernen af transportaktiviteterne, så chaufførerne får mindre uproduktiv tid og undgår fejl. Det fører til bedre kontrol med flåden, aktiverne og kvaliteten i vores forretning, samtidig med at kundetilfredsheden bliver højere.

Read more about EM.Distribution >>

delivery
Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.