• EM-Distribution
    Less time-consuming paper work and administration

Mobile Delivery Applications

EM.Distribution

EM.Distribution håndterer afvikling af din transport og distribution. Det forbedrer kvaliteten og giver mulighed for kommunikation på farten, så beslutningerne kan træffes hurtigere og mere smidigt.

emdistribution

EM.Distribution er en komplet softwareløsning, som består af en mobil app og en administrativ kontorklient. Den er forbundet via en mobil platform til en server og forskellige datakilder fra administrative systemer.

EM.Distribution giver virksomheden mulighed for at opfylde kvalitetsnøgletallene og registrere afvigelser i leveringsstrømmen. Det er en intelligent måde til at give kunder, administration og ledelse bevis for leveringerne og registrering af tid og sted for udførelse af opgaverne. Chaufførerne kan registrere og fotografere eventuelle afvigelser, for eksempel emballageskader, bevis for aflevering af varer ved varemodtagelse m.m.

delivery

EM.Distribution håndterer genbrugsmaterialer og returneringer på en kontrolleret og effektiv måde, samtidig med at WMS-systemet kan forberede indgående varer. Ved hjælp af kontorklienten og integrationen med tredjeparts GPS-navigationsenheder kan transportledere, koordinatorer og kundeservicemedarbejdere følge flåden og se, om køretøjerne er tomme eller kører med ordrer, hvornår de forventes at ankomme samt historisk information om ordrer/chauffører/biler.

Den nye generation af EM.Distribution er en standardiseret, softwarepakke med versionshåndtering, der kan håndtere markedets fremtidige krav, samtidig med at den giver mulighed for at tilpasse processerne og udvide med skræddersyede kundemoduler. Det giver en tidssvarende brugeroplevelse med en moderne brugergrænseflade (UX/UI), som gør det muligt for kunder at indføre og drive løsningen med mindre uddannelse takket være applikationens intuitive design.

Løsningen er designet til at fungere i et "BYOD"-miljø (Bring Your Own Device, brug din egen enhed), så det bliver så let og omkostningseffektivt som muligt at få nye grupper af brugere om bord.

EM.Distribution-applikationen er en nem og omkostningseffektiv måde til
at forbedre kundeservice og kundetilfredshed.

EM.Distribution provides standard functionality modules for:

  • Managing distribution routes (loads)
  • Managing transport orders
  • Positioning, navigation, zone reporting
  • Communication and alarms

The implementation of the standard modules can be customized to specific needs of each customer. Additional functionality modules are offered on demand.

LÆS MERE

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.