• mobility
  LEADER IN MOBILE EVOLUTION

Mobile Supply Chain Execution

Mobilitet er langtfra noget nyt. Den har gennem årene reduceret papirarbejdet, skabt ny omsætning og givet afkast på utallige investeringer i en lang række virksomheder.

Mobilitet gør ikke kun virksomheden mere omkostningseffektiv, men også mere rentabel. Tidskrævende papirarbejde og administration bliver reduceret, produktiviteten stiger, leveringstiderne bliver kortere, der opstår færre fejl, og kundeservicen bliver bedre.

Gevinsterne ved forretningsmobilitet

Mobilitet giver jer øjeblikkelig adgang til den information I har behov for – uanset hvor I befinder jer. Mobilitet sikre jer store fordele for både hele organisationen og for den individuelle bruger, kunde, samarbejdspartner og leverandør. Alle vil høster gevinster gennem bedre opfølgning og adgang til informationer.

Rigtige information til den rigtige person

Mobilitet er nøglen til at forsyne den rigtige person med den rigtige information på det rigtige tidspunkt. Den gør det muligt at træffe beslutninger om hver enkelt del af løsningen. Du bestemmer, hvem den rigtige person er, præcis hvilken information der skal leveres og endda hvilken type enhed, den skal præsenteres på.

roles

Bygget til forandring

Din virksomheds behov, teknologi, funktionelle omfang og slutbrugerroller er ikke statiske. Der vil ske ændringer, og din mobile applikation skal være i stand til at håndtere forandringer på en måde, der giver den laveste samlede ejeromkostning for din mobile investering. I Consafe Logistics har du en partner, der går ud over at designe og implementere din applikation; vi går proaktivt ind og tager ansvar for hele produktets livscyklus.

Mobility

Vores mobile platform

Et hurtigt stigende antal virksomheder opdager hver eneste dag værdien af mobile løsninger, og teknologien udvikler sig hurtigt i takt med de hastigt stigende krav.

Pegasystems giver en komplet løsning til det mobile web, apps og andet indhold, der henvender sig til alle brugere på tværs af alle internetopkoblede enheder fra hvor som helst i verden. Vores partnerskab med Pegasystems giver os en markedsledende mobil platform, der integrerer problemfrit med alle datakilder og sikrer hurtig udvikling og implementering til alle mobile enheder, såvel som alle typer af applikationer (native, hybrid, web). Platformen giver os mulighed for at køre stabile, skalerbare og sikre programmer, og hurtigt at tilpasse sig ændringer i fremtidige krav.

Mobility

De patenterede sikkerhedsegenskaber og platformens administrative værktøjer minimerer datarisici. De sikrer samtidig en omkostningseffektiv administration af applikationerne, uanset om de kører på virksomhedsejet hardware eller på et blandet miljø, der også omfatter personligt udstyr som led i en Bring Your Own Device (BYOD ) politik.

Top ti

De vigtigste ti grunde til, at Enterprise Mobility gør en forskel

 • Unik kombination af software, hardware og services
 • Øjeblikkelig adgang, uanset hvor du er
 • Effektivt flow i forretningsprocesserne
 • Maksimal ressourceudnyttelse
 • Øget fleksibilitet
 • Mindre administration – lavere omkostninger
 • Fuld kontrol med forretningen
 • Færre fejl og øget kvalitet
 • Bedre opfølgning
 • Kundeservice opfylder og overstiger kravene

LÆS MERE

Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.