• service
    HIGH-CLASS SERVICE FOR YOUR PEACE OF MIND

Serviceydelser

Løbende services for livslang support

Vi tilbyder 24 timers support, så du kan sove roligt om natten. Vores eksperter er klar til at hjælpe dig, når du har behov for det – hurtigt og effektivt.

Support

Vores support organisation er bemandet af erfarne teknikere, som kan hjælpe dig uanset hvilke it-løsninger, vi har installeret for dig – standard, tilpasset eller stemmestyret. De tilbyder al den support, du har behov for for at løse dit problem – når som helst. Du kan derfor være sikker på, at du ikke mister værdifuld tid på grund af dyre nedbrud og produktionstop.

Træning

Opnå de rette færdigheder, som kan forøge værdien i din forretning. Vi tilbyder træningsløsninger, som øger supply chain professionelles ekspertise, færdigheder og produktivitet. Optimal anvendelse af systemer afhænger af brugernes viden og parathed, og det er afgørende vigtigt for din investering, at du løbende udvikler dine medarbejderes kompetence.

Serviceydelser

  • Projektledelse.
  • Implementering.
  • Integration.

Managed services

Enterprise Services and Asset Management er en løsning pakket med effektiv styring og håndtering af dine mobile enheder.

Opbygning af en flåde af mobile enheder såsom PDA’er, bærbare pc’er eller truckmonterede computere er for mange virksomheder en stor investering. Det kan ofte være en udfordrende og omkostningskrævende opgave at styre softwareopdateringer, servicere enheder, håndtere reservelagre af enheder og sikre effektive brugermønstre. Vores svar til denne udfordring kalder vi Managed Services, og det inkluderer Enterprise Service and Asset Management, som vil tilføre dig den kontrol, du har behov for.

SCE Consulting

  • Analyse.
  • Undersøgelser.
  • Indkøb af transport
Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.