• Warehousing Astro WMS
    Astro WMS

Fuld sporbarhed og høj nøjagtighed med Astro WMS

Astro WMS er et fleksibelt, modulopbygget WMS (Warehouse Management System), der garanterer 100% kontrol med alle varer fra plukning til afsendelse. Det giver dig fuld kontrol over resultater, realtidsprognoser og fuld sporbarhed med reduktion af driftsomkostningerne og optimering af arbejdsstyrke, lagerarealer og udstyr.

Astro WMS er nemt at integrere med jeres ERP-system. Et bedre overblik over hele varestrømmen vil også gøre det muligt for dig at reagere langt hurtigere på ændringer i efterspørgslen. Vi garanterer altid en komplet proces fra ordre til drift. Og når det kommer til måling og visualisering af resultater og nøgletal, så er dette lagerstyringssystem i forreste linje. Udnyt vores dashboards og andre innovative ledelsesværktøjer.

Consafe Logistics tilbyder også endnu et WMS med navnet SattStore WMS. Klik her, hvis du vil læse mere om det >>

Undersøg Astro WMS-ekspertområderne ved at klikke på linket:

Skalerbar,    Modulopbygget,    Single site,    Multi site,    Automatisering,   Astro Express,    E-handel,    Detailhandel,    Distribution,    Omnichannel,    Grossist,    3PL,    Planlægning af arbejdsstyrkenVoice Workforce Planner Dashboards Wharehouse 3D Yard Management
Arbejd håndfrit, og reducer fejlene >>
Warehousing Voice

Tildel ressourcerne effektivt >>
Warehousing Workforce planner

Indsaml og visualiser data >>
Warehousign Dashboard

Analyser dit lager i 3D >>
Warehousing 3D

Realtidssporing af pladsen >>
Warehousing Yard Management

warehousingSkalerbar

Du kan skalere dit WMS op uden problemer, når der opstår nye forretningsmuligheder. Du skal blot tilføje det eller de ekstra moduler, du har brug for, for eksempel 3PL-service, bedre støtte til arbejdsstyrkeplanlægningen eller investering i automatisering.
[Tilbage]

warehousingModulopbygget

Byg det perfekte WMS med modulopbyggede komponenter, som kan implementeres hver for sig og integreres uden problemer. Modulerne omfatter blandt andet statistik, 3PL, pluk og pak, integreret tale, dashboards og forsendelsesplanlægning samt lagerstyring og flowstyring til automatisering.
[Tilbage]

warehousingsingle site

Kun ét sted, der skal styres? Ikke noget problem. Astro WMS passer til både én og flere lokaliteter af enhver størrelse. Det hjælper dig med at følge og kontrollere alt fra modtagne varer til forsendelse og videre end det. Det optimerer dine processer og styrer effektivt personale, udstyr, lagerareal og andre ressourcer.
[Tilbage]

warehousingMulti site

Koordiner aktiviteterne på flere lokaliteter, og tilpas forskellige løsninger for hver lokalitet uden multi-implementeringer. Kontroller alle lokaliteter, uanset hvor du er, med intuitive dashboards, 3D-visualisering og adgang fra enhver enhed (computer, tablet eller smartphone).
[Tilbage]

warehousingAutomatisering

Effektiviser driften, øg nøjagtigheden, og fokuser på de værdiskabende aktiviteter ved at automatisere lagerprocesserne. Astro WMS indeholder en række moduler til styring af lager og materialestrømme samt automatisering af udstyr.
[Tilbage]

warehousingAstro Express

Mellemstore og små virksomheder kan implementere Astro WMS hurtigere med bedre resultater og stærk risikostyring. Implementeringen er baseret på bedste praksis fra flere hundrede gennemprøvede projekter og kræver minimal deltagelse fra kunden.
[Tilbage]

warehousingE-handel

Integrer dine lagersystemer, strategier og teknologier til effektive e-handelsmuligheder. E-handel vokser med 20% om året*, og i løbet af få år vil virksomheder med et skalerbart WMS, som hurtigt kan tilpasse sig til væksten, være vinderne.
Klik her for at læse mere om e-handel >>
[Tilbage]

Retail pictureDetailhandel

Opnå store besparelser, og få varerne hurtigere ud til forbrugerne med 100% sporbarhed, hurtigere og mere pålidelig plukning via tale samt intelligent overvågning.
Klik her for at læse mere om løsninger til detailhandel >>
[Tilbage]

Distibution pictureDistribution

Se, styr og effektiviser varestrømmene i lageret, så forretningen kan afvikles hurtigt. Takket være realtidsrapportering og visualisering, planlægning og effektiv pladshåndtering kan du tilpasse dig øjeblikket til øgede krav fra materiale- og varestrømmene.
[Tilbage]

warehousingOmnichannel

Mød de aktuelle logistiske udfordringer i det komplicerede omnichannel-miljø med et robust WMS, som er fleksibelt og let at tilpasse løbende til virksomhedens supply chain IT-krav.
Klik her for at læse mere om omnichannel >>
[Tilbage]

warehousingGrossist

Få sporbarhed i din supply chain, og reducer lagerbeholdningerne. Som grossist kæmper du måske med at øge indtjeningen i dit dynamiske forretningsmiljø. Med Astro WMS forenkler og effektiviserer du arbejdsprocessen og får fuld kontrol over dit lager.
[Tilbage]

warehousing3PL

IT til Supply Chain-eksekvering har stor betydning for driften hos tredjepartsleverandører. Præcise faktureringsprocesser og øget margin gennem perfekt synkronisering af varestrømmene. Lagerstyring optimerer strømmen af indkommende og udgående varer og styrker mulighederne for succes i et stærkt konkurrencepræget marked.
[Tilbage]

WorkForce Planner Planlægning af arbejdsstyrken

Reducer administrationsomkostningerne, og tildel ressourcerne effektivt. Præsenter dine detaljerede, visualiserede planer til medarbejderne som et generelt grundlag for beslutningerne. Planlæg i afdelingen uden risiko for at miste information.
[Tilbage]

References

In practice buttons

Podcasts Webinars ROI Booklets White papers Brochures Events
Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.