• Yard Management System
    Yard Management

Optimer din plads med Collect YMS

Collect YMS giver en række fordele ved administrationen af ind- og udgående last. Lastenhederne er typisk lastbiler, containere, trailere m.m. Driften er tæt integreret med Astro WMS eller ethvert andet lagersystem.

Collect YMS giver dig et bedre overblik, fordi det holder styr på alle køretøjernes bevægelser. Du får indsigt i ledig af- og pålæsningskapacitet på timebasis og alle væsentlige data om chauffører, traktorer, nummerplader m.m. bliver registreret.

Med Collect YMS kan brugen af traktorer optimeres for at minimere kørsel uden last. Traktorførerne dirigeres til opsamlings- og leveringsstederne i realtid via en skærm, så de slipper for at skulle hente ordresedler m.m.

Følgende hovedopgaver løses i Collect YMS:


Planlægning

Værktøjet giver et helikopteroverblik over den aktuelle status, hvilke forsendelser der er forsinket, eller hvilke på- og aflæsningssteder, der er tilgængelige i et bestemt tidsrum.

Portfunktioner

Portvagten kan give ankommende chauffører anvisninger om aflæsningssted eller parkeringssted. Portvagten kan også give chaufførerne anvisning om pålæsningssted for returlast. Klokkeslættet registreres ved ind- og udkørsel, så det kan kontrolleres, at transportørerne overholder deres kontrakter.

Pladsfunktioner

Pladsen inddeles i parkeringsområder, der kan indeholde enkelte lokaliteter eller fungere som ubegrænset parkeringsområde, alt efter kundens behov. Collect YMS har funktioner til automatisk pladsvalg for lasteenheder, der skal parkeres inden af- eller pålæsning er mulig. Når af- eller pålæsningsstedet bliver ledigt, genereres der automatisk en ordre til lasteenheden.

Opgavehåndtering

Når der oprettes en flytningsopgave til pladsens traktorer, sættes den i kø efter prioritet. Derefter udfører traktoren opgaverne efter deres prioritet. Tomme kørsler minimeres ved at vælge opsamlingsopgaver, der ligger tæt på et leveringssted.

Enhedspulje

Denne funktion bruges til at vise antallet af lasteenheder pr. trækenhed og lasteenhedernes type på pladsen. Informationen bruges til at opsamle overskydende lasteenheder eller bestille ekstra lasteenheder efter behov.Voice PLANNING Dashboards Wharehouse 3D WMS
Arbejd håndfrit, og reducer fejlene >>
Warehousing Voice

Tildel ressourcerne effektivt >>
Warehousing Workforce planner

Indsaml og visualiser data >>
Warehousign Dashboard

Analyser dit lager i 3D >>
Warehousing 3D

100 % control from picking to shipping >>
Warehousing WMS

Fordele

  • Optimer brugen af pladsens traktorer ved at minimere tomme kørsler.
  • Følg alle ind- og udkørende køretøjer.
  • Få et hurtigt overblik over af- og pålæsningskapacitet pr. time.
  • Registrere alle vigtige data om chauffører, traktorernes nummerplader, bevægelser osv.

In practice buttons

Podcasts Webinars ROI Booklets White papers Brochures Events
Information
Vi vil gerne høre fra dig!
Contact us
Nyhedsbrev
INSPIRATION! Vi leverer løbende inspirerende, dybtgående artikler og nyheder om logistik, mobilitet og relaterede emner. Abonner nu for at få de mest interessante oplysninger direkte i din indbakke - uden beregning, seks gange om året.
Tilmeld
Følg os
Slutte dig til os i vores sociale medier kanaler og få de seneste i dit eget flow.